Uusi vuosi, uudet kujeet

Viime vuosi päättyi upeiden projektien valmistuessa ja hyvällä fiiliksellä siitä, kuinka mahtavien asiakkaiden ja upeiden ihmisten kanssa olemme saaneet kunnian tehdä töitä. Uusi vuosi 2019 käynnistyi vähintäänkin yhtä hyvissä fiiliksissä – pääsemme heti alkuvuodesta pitämään AV-workshoppeja uusille asiakkaille, tuotamme musiikkivideoita herkästä balladista urbaaniin räppiin, saimme blogiosiomme vihdoin auki, sekä kuvasimme Tapion käsikirjoittaman ja ohjaaman lyhytelokuvan. Kaiken tämän kruunasi tuore yhteistyö Puskan Auto Oy:n sekä Digiassistentti.fi:n kanssa. Seuraavan puolen vuoden aikana herätämme Puskan Auton sosiaalisen median eloon tuottamalla sisältöä niin valokuvina kuin useilla videotuotannoilla.

Puskan Auto Oy

Puskan Auto on Järvenpäässä sijaitseva täyden palvelun autokorjaamo. Saman katon alla hoituu vahinkotarkastukset, vahinkokorjaukset, korimuutokset, maalaustyöt sekä huollot ja rengastyöt. Puskan Auto on toiminut jo vuodesta 1990 – kokemusta ja ammattitaitoa siis löytyy usean vuosikymmenen takaa, ja mikä parasta – kyseessä on perheyritys joka on juuri siirtynyt sukupolvelta toiselle.

Brändin ilmeen modernisointi

Tätä muutosta tuemme päivittämällä yrityksen verkkosivut uuteen uskoon sekä tuottamalla nykyaikaista ja laadukasta sisältöä tuoreille verkkosivuille sekä sosiaaliseen mediaan. Ensimmäinen videotuotanto onkin jo loppusuoralla ja julkaisemme sen vielä tammikuun aikana. Siitä lisää tietoa julkaisun yhteydessä!

Kevään aikana on odotettavissa valokuvausta, markkinointia, somekamppiksia sekä ainakin pari muuta videotuotantoa, jotka ovat vielä suunnitteluasteella.

Vaihtelua projektiluontoisiin töihin

Tiivis yhteistyö yrityksen kanssa mahdollistaa nopean reagoinnin tilanteeseen kuin tilanteeseen. Käymme vähintään kerran viikossa fyysisesti paikalla ottamassa valokuvia sekä pitämässä lyhyen briiffin tilanteesta niin töiden, kuin markkinoinnin osalta.

Toivommekin saavamme myös uusia pitkäaikaisia asiakkaita jotka tarvitsevat kokonaisvaltaista, luotettavaa sekä pitkäaikaista tukea sisällöntuotannossa sekä markkinoinnissa!

Päivitämme Puskan Auton kuulumisia vielä kevään mittaan!

Digiassistentti.fi yhteistyökumppaniksi

Etsiessäni tekijää Puskan Auton verkkosivuille, kymmenien sähköpostitarjouksien keskellä sain vain yhden puhelun. Langan päässä oli Anter Yasa, verbaalisesti lahjakas ja avoin herrasmies, joka tiesi puhelun voittavan pelkän kolkon, sloganeita pullollaan olevan vakiintuneen myyntimeilin.

Digiassistentti.fi tarjoaa kattavia palveluja verkkosivujen luomisesta markkinoinnin tukeen, hakukoneoptimointeihin sekä luentoihin ja workshoppeihin. Koska Digiassistentin asiakkaat ovat usein myös AV-tuotannon tarpeessa, syntyi toimiva yhteistyömalli Mungon ja Digiassistentin välille – Meidän asiakkaamme jotka ovat verkkosivujen tarpeessa saavat ne kauttamme Digiassistentin tuottamana, me puolestamme tyydytämme Digiassistentin asiakkaiden AV-tarpeet!

Odotamme innolla yhteisiä projekteja!

Terkuin,
Johannes

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *