Videotuotanto

Kokonaisvaltaista videotuotantoa – mainosvideot, kampanjavideot, yritysesittelyvideot ja tapahtumavideot. Suunnittelemme, käsikirjoitamme sekä tuotamme videon avaimet-käteen periaatteella. Hinnoittelu aina projektikohtaista, ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!

Voit katsoa aiempia töitämme täältä.


Valokuvaus

Liikkuvan kuvan lisäksi meiltä hoituu myös valokuvaus. Potretit ja henkilökuvat, dokumentaarinen tapahtumakuvaus, tuotekuvaus ja ilmakuvaus.
Voimme myös yhdistää video- ja valokuvauksen, jotta saat kaiken taltioinnin yhdestä paikasta – meiltä.

Katso portfoliomme tästä.


AV-Workshop

Useat yritykset tuottavat video- ja valokuvasisältöä itsenäisesti. Siksi tarjoamme yrityksille ja järjestöille AV-workshoppeja joissa opetamme videosisällön tuottamisen perusteita. Räätälöimme jokaisen workshopin erikseen asiakkaan käyttötarkoitusta varten.

Voit lukea AV-workshopeista lisää tästä


Somejeesi ja Mediapalvelu

Olemme huomanneet, että todella useat yrittäjät kokevat sosiaalisen median aktiivisen ylläpitämisen työlääksi ja jopa vaikeaksi –  me haluamme tarjota yhä useammille yrityksille apuja sosiaalisen median kanssa ja auttaa yrityksiä saamaan lisää kysyntää, myyntiä sekä tasokasta sisältöä someen, samalla kohentaen yrityksen some-imagoa.

Lue lisää Somejeesistä täältä.

Mungon Mediapalvelu on kattava palvelukokonaisuus jonka tarkoituksena on tyydyttää asiakkaan kaikki yleisimmät mediatarpeet yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla. Viikottain toistuva valokuvaus (myös tapahtumat, tykypäivät, henkilökuvat, kuvat someen, mitä vain tarvitsetkaan), kevyet videotuotannot, maksuton konsultointi, graafikkopalvelut sekä sosiaalisen median ylläpito ja hallinnointi.

Lue lisää Mungon Mediapalvelusta täältä.