Videotuotanto

Kokonaisvaltaista videotuotantoa – mainosvideot, kampanjavideot, yritysesittelyvideot ja tapahtumavideot. Suunnittelemme, käsikirjoitamme sekä tuotamme videon avaimet-käteen periaatteella. Teemme kokonaisten videotuotantojen lisäksi myös jälkituotannon tehtäviä. Leikkaus, tekstitys ja värimäärittely hoituu käyttäen Adobe Premiere Pro sekä Davinci Resolve ohjelmistoja.

Hinnoittelu aina projektikohtaista, ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!

Voit katsoa aiempia töitämme täältä.


Animaatiot

Tiimissämme on nyt myös Animajones, joka on toiminut ohjaajana ja animaattorina yritysten viestintävideoista aina kansainvälisesti levitettyihin kokopitkiin luontoelokuviin ja valtakunnallisiin televisiomainoksiin.

Lue Jonesista lisää tästä!


Valokuvaus

Liikkuvan kuvan lisäksi meiltä hoituu myös valokuvaus. Potretit ja henkilökuvat, dokumentaarinen tapahtumakuvaus, tuotekuvaus ja ilmakuvaus.
Voimme myös yhdistää video- ja valokuvauksen, jotta saat kaiken taltioinnin yhdestä paikasta – meiltä.

Katso portfoliomme täältä.


Mediapalvelu

Mungon Mediapalvelu on kattava palvelukokonaisuus jonka tarkoituksena on tyydyttää asiakkaan kaikki yleisimmät mediatarpeet yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla. Verkkosivujen luominen, sosiaalisen median ylläpito ja hallinnointi, viikottain toistuva valokuvaus (myös tapahtumat, henkilökuvat, kuvat someen, mitä vain tarvitsetkaan), kevyet videotuotannot, maksuton konsultointi, sekä graafikkopalvelut.

Lue lisää Mungon Mediapalvelusta täältä.