Videotuotanto

Kokonaisvaltaista videotuotantoa – mainosvideot, kampanjavideot, yritysesittelyvideot ja tapahtumavideot. Suunnittelemme, käsikirjoitamme sekä tuotamme videon avaimet-käteen periaatteella.

Hinnoittelu aina projektikohtaista, ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!

Voit katsoa aiempia töitämme täältä.


Editointi ja värimäärittely

Teemme kokonaisten videotuotantojen lisäksi myös jälkituotannon tehtäviä. Leikkaus, tekstitys ja värimäärittely hoituu käyttäen Adobe Premiere Pro sekä Davinci Resolve ohjelmistoja.

Katso värimäärittelyreelimme tästä.


Valokuvaus

Liikkuvan kuvan lisäksi meiltä hoituu myös valokuvaus. Potretit ja henkilökuvat, dokumentaarinen tapahtumakuvaus, tuotekuvaus ja ilmakuvaus.
Voimme myös yhdistää video- ja valokuvauksen, jotta saat kaiken taltioinnin yhdestä paikasta – meiltä.

Katso portfoliomme täältä.


Mediapalvelu

Mungon Mediapalvelu on kattava palvelukokonaisuus jonka tarkoituksena on tyydyttää asiakkaan kaikki yleisimmät mediatarpeet yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla. Verkkosivujen luominen, sosiaalisen median ylläpito ja hallinnointi, viikottain toistuva valokuvaus (myös tapahtumat, tykypäivät, henkilökuvat, kuvat someen, mitä vain tarvitsetkaan), kevyet videotuotannot, maksuton konsultointi, sekä graafikkopalvelut.

Lue lisää Mungon Mediapalvelusta täältä.


AV-Workshop

Useat yritykset tuottavat video- ja valokuvasisältöä itsenäisesti. Siksi tarjoamme yrityksille ja järjestöille AV-workshoppeja joissa opetamme videosisällön tuottamisen perusteita. Räätälöimme jokaisen workshopin erikseen asiakkaan käyttötarkoitusta varten.

Voit lukea AV-workshopeista lisää tästä