Kasvusuunnitelmia ja tavotteita

Yhtenä tämän vuoden tavoitteena AV-workshoppien kehittämisen sekä uusien asiakassuhteiden solmimisen lisäksi meillä on päästä tekemään yhteistyötä yhä useampien yritysten sekä uusien ihmisten kanssa. Yhtenä osana tätä suunnitelmaa olemme päättäneet tukea muutamaa urheilijaa tai moottoriurheilijaa/tallia parilla videotuotannolla. Ensimmäiseksi sponsoroitavaksi valikoitui Finn-Drift!

 

Finn-Drift logo

#FINNDRIFTISBACK

 

Finn-Drift

Finn-Drift on driftingjoukkue joka kilpailee Suomessa sekä ulkomailla. Kilpailun lisäksi joukkue tekee Show-ajoja ja tapahtumia. Tallissa on kaksi kuljettajaa, Niko Pesonen sekä Niklas Wik – kalustosta pitää huolen kuuden hengen huoltotiimi.

Niklas Wiik (vasemmalla) ja Niko Pesonen.

Niklas Wik (vasemmalla) ja Niko Pesonen.

 

Rakkaudesta lajiin

Tätä yhteistyötä odotamme innolla ja visioita riittää! Allekirjoittanut (Johannes) on ollut hurjapää jo lapsesta saakka, autojen ja moottoripyörien ollessa suuri intohimo lapsuudesta aikuisikään asti. Ja vielä nimenomaan Driftingin harrastaminen on edelleen hänen haaveenaan. Driftingin harrastaminen (puhumattakaan kilpailutasolla ajamisesta) on kuitenkin suhteellisen hintavaa touhua. Jo pelkästään renkaisiin uppoaa yhden ajokauden aikana helposti viisinumeroinen summa – ja siis pelkästään renkaisiin! Siksi koemmekin että tukemme videotuotannossa menee oikeaan osoitteeseen. PSSST… Miehet kertoivat että heillä olisi tarve rengassponsorille!

 

Kausi starttaa American Car Show:sta

Niklaksen auto tulee olemaan nähtävillä pääsiäisenä järjestettävässä American Car Show:ssa. Tämä toimii ikään kuin kauden starttina ensimmäisten kisojen ollessa jo toukokuussa – treenaaminen alkaa siis miltei heti messujen jälkeen. Amerikkalaisia autoja esittelevä American Car Show -näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen pääsiäistapahtumaksi. American Car Show on ollut viime vuosina kolmipäivänen.

 

Videotuotanto

Sen enempää vielä yksityiskohtiin menemättä, tulemme tuottamaan Finn-Driftille videoita jotka käsittelevät driftingiä sekä yleisellä, että kilpailijoiden henkilökohtaisella tasolla. Tulemme raapaisemaan pintaa syvemmältä ja näyttämään mitä kaikkea laji pitää sisällään, ajamisen ollessa siitä vain murto-osa.

Aloitamme hommat jo lähiviikkoina tutustumalla Finn-Driftin talliin sekä porukkaan. Kevään mittaan kuvaamme jätkien touhuamista autojen kimpussa, messuihin valmistautumista sekä taltioimme Nikon ja Niklaksen ajatuksia tulevasta kaudesta. Tästä tulemme todennäköisimmin muodostamaan ensimmäisen videon.

 

Tulemme päivittämään kuulumisia kevään aikana, siihen asti; pysykää kuulolla! Ottakaa myös haltuun Finn-Drift:n Facebook, Instagram sekä Youtube!

 

Nissan Silvia drifting

Niko Pesonen Nissan Silvialla.

 

 

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *