Mediapalvelu

Mungo.fi:n Mediapalvelu on laaja palvelukokonaisuus joka täyttää asiakkailleen kaikki yleisimmät mediatarpeet yhdestä ja samasta paikasta, kiinteällä kuukausimaksulla.

Idea palvelusta on kehittynyt melko luonnollisesti. Olemme tehneet töitä sisällöntuotannon sekä sosiaalisen median ylläpidon parissa jo jonkin aikaa, joten tiedämme jo aika hyvin mitkä ovat ne yleisimmät ja tärkeimmät tarpeet kun on kyse sosiaalisen median sisällöstä ja markkinoinnista. Tiedämme myös, minkälainen työskentelytapa sisällöntuottajana ja pienyrittäjänä on kaikkein mukavinta.

Näinpä kehitimme palvelun joka palvelee sekä asiakasta että sisällöntuottajaa.

The more the merrier

Värväsimme useita lahjakkaita, motivoituneita ja erilaisia tekijöitä tiimiimme tuottamaan laadukasta sisältöä asiakkaillemme. Haluamme tarjota palvelun joka on pomminvarma asiakkaalle, eikä asiakkaan tarvitse murehtia esimerkiksi siitä, jos tekijä esimerkiksi sairastuu eikä pääse valokuvaamaan. Meidän asiakkaanamme työt tulee aina tehtyä annetussa aikataulussa.

Usean tekijän tiimi mahdollistaa myös sen, että voimme tarpeen vaatiessa vaihtaa tekijää lennosta. Oli kyse sitten esimerkiksi pitkästä asiakkuudesta ja tekijän ”creative blockista” tai esimerkiksi kohtaamattomista henkilökemioista – me pidämme huolen siitä että homma toimii, myös pitkällä tähtäimellä.

Laadukasta sisältöä tasaiseen tahtiin

Palvelun ydintehtävä on suunnitella, tuottaa sekä julkaista laadukasta sekä ajankohtaista sisältöä viikottain asiakkaan sosiaaliseen mediaan. Sisältö voi tarkoittaa niin tekstiä, valokuvia, kuin videoitakin. Tämän tavoitteena on näyttää sekä uusille että jo olemassaoleville asiakkaillenne että olette ajan hermoilla markkinoinnissanne, kehitätte brändiänne myös ulospäin, olette aktiivisia somessa sekä kommunikoitte asiakkaittenne kanssa.

Palveluun sisältyy:

  • Sisällön suunnittelu sekä toteutus brändin mukaisesti
  • Valo- ja/tai videokuvaus viikottain
  • Sisällön julkaisu sosiaaliseen mediaan
  • Sometilien luonti (jos tarve)
  • Maksuton konsultointi mediaan liittyvissä asioissa
  • Mainosjulkaisujen luominen
  • Ilmakuvaus
  • Käyntikorttien suunnittelu ja tilaus

Palvelumme on aina yksilöity jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti, otathan siis rohkeasti yhteyttä kertomalla tarpeistanne!

Kattava kokonaisuus joka tuo suoraa säästöä

Viikottaisia kuvauskäyntejä voi sovittaa myös muuhun valo- tai videokuvaustarpeeseen. Oli kyse sitten tapahtumakuvauksesta, henkilökuvauksesta, tai miltei mistä vain muusta – teillä on jo tekijä valmiina, ja jopa jo maksettunakin.

Tämä tarkoittaa suoraa säästöä – niin taloudellista kuin ajankäytöllistäkin. Sen sijaan, että kontaktoitte valo- ja videokuvaajia ja kilpailutatte tarjouksia jokaista erillistä keissiä varten, teillä on tekijät aina valmiina.

 

Kiinnostuitko? Klikkaa tästä täyttääksesi tarjouspyyntölomake – otamme teihin yhteyttä pikimmiten!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *