Mungo

“It’s all about the Story”

Hyvä tarina jää mieleen. Oli se sitten hyvä fiilis, hauska vitsi tai jotain niin koskettavaa, että se pysäyttää katsojan todella miettimään – me haluamme tehdä työtä joka jättää jäljen. Siksi hyviä tarinoita tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.

“Living our lives 24 frames per second since 2018”

Tekemisen meininkiä ja toimivaa kommunikointia. Kun kaksi inspiroitunutta, luovaa ja motivoitunutta ihmistä löivät päänsä yhteen, syntyi tuotantoyhtiö joka tekee työtä ammattitaidolla sekä intohimolla.
Mungo.fi tarjoaa asiakkailleen videotuotantoja, animaatioita, valokuvausta sekä kokonaisvaltaista mediapalvelua, joka yhdistää useat mediaan liittyvät palvelut yhdeksi kuukausihintaiseksi kokonaisuudeksi.

”Unless you’re absolutely obsessed and have a true passion for your work, it’s not going to happen for you.”

Valokuvaaja Steve McCurrya lainaten, me uskomme siihen että ilman suurta intohimoa työtäsi kohtaan, et tule menestymään. Me suhtaudumme työhömme juuri mainituilla oireilla, ellei hieman enemmänkin. Olemme onnellisia sekä äärimmäisen ylpeitä siitä, että nautimme työstämme.

Tutustu palveluihimme tästä!

Johannes Ahonen

Johannes Ahonen

Mungo.fi:n perustaja. Visionääri joka vaihtoi keittiöveitsen gimbaaliin. Johanneksella on palava halu tehdä tunteita herättävää sisältöä sekä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä tarinankerronnan kautta.

Jones Häkkinen

Jones Häkkinen

Animaatioon erikoistunut elokuvallisen kerronnan ja modernin markkinointiviestinnän ammattilainen.
Monipuolinen kokemus aina Yle:n luontoelokuvista kansainvälisiin animaatiotuotantoihin on muokannut Jonesista todellisen mediatuotannon moniottelijan.

Tapio Antere

Tapio Antere

Äänityöhistoriansa ansiosta Tapion intohimo Av-tuotannoissa on yhdistää ääni ja kuva toimivaksi tarinaksi. Joskus jopa ääni edellä. Tästä huolimatta Tapion mielenkiinto on suuntautunut myös visuaaliseen puoleen ja Tapion toimiessa kuvaajana tai ohjaajana erityisesti valaisu on asia mistä ei tingitä.

Matkustelun tuoma maailmankatsomus on tuonut Tapiolle myös näkökulmaa ja halua toimia erilaisissa projekteissa joilla pyritään vaikuttamaan ympäristöasioihin.

Tärkeä arvo työelämässä Tapiolle on sujuva kommunikointi jolla kunnioitetaan muiden tekijöiden aikaa minimoimalla epätietoisuuden tuottama tyhjäkäynti projekteissa.

Tapion pääasialliset työtehtävät ovat ohjaaminen, suunnittelu ja tuotannolliset tehtävät.