Mungo

“It’s all about the Story”

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen video- ja valokuvasisällön avulla on jatkuvassa kasvussa etenkin sosiaalisessa mediassa. Siksi hyviä tarinoita tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Oli se sitten hyvä fiilis, hauska vitsi tai jotain niin koskettavaa, että se pysäyttää katsojan todella miettimään – me haluamme tehdä työtä joka jättää jäljen.

“Living our lives 24 frames per second since 2018”

Tekemisen meininkiä ja toimivaa kommunikointia. Kun kaksi inspiroitunutta, luovaa ja motivoitunutta ihmistä löivät päänsä yhteen, syntyi tuotantoyhtiö joka tekee työtä ammattitaidolla sekä intohimolla.
Mungo tarjoaa yrityksille ja järjestöille videotuotantoja, AV-workshoppeja sekä kokonaisvaltaista mediapalvelua, joka yhdistää useat mediaan liittyvät palvelut yhdeksi kuukausihintaiseksi kokonaisuudeksi.

“Unless you’re absolutely obsessed and have a true passion for your work, it’s not going to happen for you.”

Valokuvaaja Steve McCurrya lainaten, me uskomme siihen että ilman suurta intohimoa työtäsi kohtaan, et tule menestymään. Me suhtaudumme työhömme juuri mainituilla oireilla, ellei hieman enemmänkin. Olemme onnellisia sekä äärimmäisen ylpeitä siitä, että nautimme työstämme.

Tutustu palveluihimme tästä!

Johannes Ahonen

Johannes Ahonen

Mungo.fi:n perustaja. Visionääri joka vaihtoi keittiöveitsen gimbaaliin. Johanneksella on palava halu tehdä tunteita herättävää sisältöä sekä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä tarinankerronnan kautta.

Jones Häkkinen

Jones Häkkinen

Animaatioon erikoistunut elokuvallisen kerronnan ja modernin markkinointiviestinnän ammattilainen.
Monipuolinen kokemus aina Yle:n luontoelokuvista kansainvälisiin animaatiotuotantoihin on muokannut Jonesista todellisen mediatuotannon moniottelijan.