“It’s all about the Story”

Hyvä tarina jää mieleen. Oli se sitten hyvä fiilis, hauska vitsi tai jotain niin koskettavaa, että se pysäyttää katsojan todella miettimään – me haluamme tehdä työtä joka jättää jäljen. Siksi hyviä tarinoita tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.

 

Intohimolla jo vuodesta 2018

Mungo.fi perustettiin vuonna 2018. Tähän päivään mennessä, takana on satoja videotuotantoja yrityksille ja järjestöille ympäri Suomea. Olemme päässeet toteuttamaan monenlaisia projekteja joista olemme ammentaneet oppia valtavasti niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisestikin –  oma käsitys maailmasta ja ihmisistä muuttuu, kun kertoo muiden ihmisten tai yritysten tarinoita. Ja juuri tämä on meidän intohimon ytimessä; on suuri ilo ja kunnia saada kertoa yritysten, järjestöjen ja ihmisten tarinoita.

Erikoistumme tarinankerronnallisiin ja elokuvamaisiin videotuotantoihin, mutta toteutamme paljon myös informatiivisia videokokonaisuuksia, koulutusmateriaaleja tai esimerkiksi yritysten sisäisen viestinnän videoita.

Meidän missiona on toteuttaa visiot videoksi sekä ylittää odotuksia. Teemme työtä ihmislähtöisesti ja panostamme siihen että meidän kanssa halutaan tehdä töitä toistekin – ammattitaidon ja luovan työn intohimon lisäksi pidämme äärimmäisen tärkeänä sitä, että tuotannot hoituu ajallaan ja että kommunikointi on kaikkien osapuolten välillä läpinäkyvää koko projektin ajan. Meidän tehtävänä on pitää huoli siitä että kaikilla on nähty, kuultu ja ymmärretty olo.

 

TUTUSTU PALVELUIHIMME TÄSTÄ

 


TEKIJÄT

Johannes Ahonen

Johannes Ahonen

Tuottaja, ohjaaja

Mungo.fi:n perustaja. Johanneksen intohimo on antaa ihmisille ääni tarinankerronnan kautta. Ihmisläheinen työskentelytapa ja uuden oppiminen on kaiken työn keskiössä.

Tino-Viljami Vanhala

Tino-Viljami Vanhala

Kuvan ja äänen moniosaaja

Viltsun intohimona on tunnetta herättävä kuva- ja äänikerronta.

”En vain kuvaa ja taltioi mitä edessämme tapahtuu, vaan haluan luoda katsojalle kokonaan uusia maailmoja”.

Jones Häkkinen

Jones Häkkinen

Animaattori

Animaatioon erikoistunut elokuvallisen kerronnan ja modernin markkinointiviestinnän ammattilainen.
Monipuolinen kokemus aina Yle:n luontoelokuvista kansainvälisiin animaatiotuotantoihin on muokannut Jonesista todellisen mediatuotannon moniottelijan.

Tapio Antere

Tapio Antere

Äänivelho & kuvaaja

Äänityöhistoriansa ansiosta Tapion intohimo Av-tuotannoissa on yhdistää ääni ja kuva toimivaksi tarinaksi. Joskus jopa ääni edellä. Tästä huolimatta Tapion mielenkiinto on suuntautunut myös visuaaliseen puoleen ja Tapion toimiessa kuvaajana tai ohjaajana erityisesti valaisu on asia josta ei tingitä.


TUTUSTU PALVELUIHIMME
KATSO REFERENSSIT
OTA YHTEYTTÄ