Tässä on Darren. Darren on näyttelijä, muusikko sekä äänenkäyttövalmentaja. Hän on muuttanut pari vuotta sitten Englannista Suomeen, käynyt suomenkielen kurssilla nyt yhdeksän kuukautta ja maaliskuussa hänen on aika mennä työharjoitteluun oppimaan suomen kieltä ihan käytännössä.

Guess what? Darren tulee Mungon tiimiin keväällä kuukaudeksi!

Darren on ollut näyttelemässä tuotannoissamme jo aikaisemmin, tämän työharjoittelun aikana hän tulee näyttelemisen lisäksi dokumentoimaan tuotantojamme sekä auttamaan markkinointitehtävissä. Aiomme myös herättää omia somekanaviamme aktiivisemmiksi!

Jaamme Darrenin kanssa paljon samanlaisia visioita ja huumorintajun. Odotettavissa on siis hulvatonta komediasisältöä ihan omasta takaa! Toivottavasti meillä on muiden töiden ohella aikaa tehdä pitkästä aikaa omia tuotantoja seuraajiemme viihteeksi.

Voitte tutustua Darreniin hänen Youtubekanavalla!
Katso Darrenin vlogeja tästä!

Komiikasta tulikin mieleeni, että seuraava Järki vs. Maalaisjärki jakso on tuotapikaa tekeillä, olkaa siis kuulolla!

Jos et tiedä mikä on Järki vs. Maalaisjärki; Viime kesänä koitti muutaman viikon ajanjakso jonka aikana meillä ei ollut keikan keikkaa. Siinä ahdistuksissani päätin ajankulukseni kokeilla itseni kloonausta videolla, näytellen useaa roolia. Tämä hetkessä saatu idea tulikin toteutettua tasan siltä istumalta noin kahdessa tunnissa. Tämä lyhyiden somevideoiden sarja siis kertoo miehestä joka törmää arkisiin tilanteisiin joissa hänen täytyy tehdä valinta. Oli kyseessä sitten ryyppäämään lähteminen, tai tiskien tiskaaminen vaimon iloksi, Järki sekä Maalaisjärki tulevat aina kriittisellä hetkellä paikalle antamaan neuvoja.

Katso alta aikaisemmat kaksi jaksoa:

Järki vs. Maalaisjärki (osa1)

Järki vs. Maalaisjärki (osa1)Tägää kaveris joka ei osaa kuunnella järjen ääntä ??

Julkaissut MUNGO FILMS Torstaina 19. heinäkuuta 2018

Järki vs. Maalaisjärki osa 2: Tiskit

Järki vs. Maalaisjärki osa 2: TiskaaminenTägää kaverisi tai puolisosi jolla pelaaminen menee kotitöiden edelle 😀

Julkaissut MUNGO FILMS Maanantaina 27. elokuuta 2018

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *