Animaatiota ja ohjausta

Jones Häkkinen on luonut tähänastisen uransa globaalin median ja viestinnän parissa. Jonesin syvällisin ammattitaito on animaation ja elokuvan puolella, jossa hän on toiminut ohjaajana ja animaattorina yritysten viestintävideoista aina kansainvälisesti levitettyihin kokopitkiin luontoelokuviin ja valtakunnallisiin televisiomainoksiin.

Monipuolisen renesanssimiehen palettiin mahtuu tämän lisäksi henkilöhaastatteluja, konseptisuunnittelua, ideointia, sosiaalisen median markkinointisisältöjä, podcasteja ja melkeinpä mitä vain viestintää ja vuorovaikutusta edistävää tekemistä. Jones oli myös mukana koronakevään myötä syntyneen Semilive.fi striimauspalvelun ydintiimissä luomassa ratkaisuja uudelleensyntyneen kansainvälisen streaming ekosysteemin tarpeisiin.

Mungo.fi:n toiminnassa Jones on merkittävässä roolissa strategisissa tehtävissä, animaattorina sekä ohjaajana. Sen lisäksi että Jones on huippumukava tyyppi ja persoona, on hän myös maailman paras haastattelija – jos teemme videotuotannon, tulette hyvin todennäköisesti tapaamaan!

Katso alta Jonesin showreel!

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt: Jones@mungo.fi